Μαυρογένη Μαργαρίτα

Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Η Δρ. Μαργαρίτα Μαυρογένη Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, αποφοίτησε το 1993 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis Βουδαπέστης. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του ίδιου πανεπιστημίου το 1999 με μεταπτυχιακό στην Κοσμετολογία, Δερματοχειρουργική και εφαρμογές LASER. Από το 1999 διευθύνει το “Δερματολογικό Κέντρο Δρ. Μαργαρίτα Μαυρογένη” ασκώντας το ιατρικό λειτούργημα με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση δερματολογικών παθήσεων και προσφέροντας παράλληλα μεγάλο φάσμα καινοτόμων θεραπειών αντιγήρανσης και κοσμητολογίας. Έκτοτε, κάθε έτος συνέχισε με τον ίδιο ζήλο να λαμβάνει μέρος σε πολλαπλές μετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό όπως Γερμανία, Ιταλία, Αμερική, Γαλλία, Ελλάδα κλπ.
Είναι ενεργό μέλος της ΔΑΕΚ (Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία Κύπρου), DASIL (Dermatologic Aesthetic Surgery International League), ISDS (International Society Dermatologic Surgery), ASDS (American Society for Dermatologic Surgery) και EADV (European Academy of Dermatology and Venereology).
Το Δερματολογικό της Κέντρο διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό και η επιλογή της θεραπείας για τον κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένη ανάλογα με τις ανάγκες τους.