Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι με συγκίνηση και μεγάλη χαρά που εκ μέρους της Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας Κύπρου (ΔΑΕΚ), ανακοινώνω τη διοργάνωση του προσεχούς Δερματολογικού συνεδρίου της εταιρείας μας, το οποίο θα λάβει χώρα στη Λεμεσό μεταξύ 16-17 Μαρτίου 2019.

Η διοργάνωση αυτού του συνεδρίου είναι ενταγμένη στα πλαίσια της προώθησης της επιστημονικής γνώσης της κοινότητας μας και στη συνεχή μας επαφή σαν Δερματολόγοι-Αφροδισιολόγοι με τις πολλές εξελίξεις στον τομέα μας ο οποίος είναι ίσως ο πιο ευρύς σε παθήσεις από τις ιατρικές ειδικότητες.
Η τωρινή προεδρία είχε σαν ένα από τους πιο μεγάλους στόχους της ένα τέτοιο συνέδριο.
Τα θέματα θα αναπτυχθούν με εκτενείς ομιλίες για μια πιο λεπτομερή ανάλυση και κατανόηση.
Η επιλογή των θεμάτων έγινε ώστε να καλυφθούν οι παθήσεις που έχουν αυξημένη επίπτωση και απασχολούν στην καθημερινότητα πολλούς Δερματολόγους. Μακάρι ο χρόνος και ο προϋπολογισμός να μας επέτρεπαν για μεγαλύτερης διάρκειας συνέδριο και να καλυφθούν περισσότερα θέματα.

Η ευγενική αποδοχή για συμμετοχή αγαπημένων ομιλητών, φίλων και συναδέλφων από το εξωτερικό και από την Κύπρο, αποδίδει στο συνέδριο ξεχωριστή ποιότητα, μιας και ο καθένας από τους ομιλητές έχει ιδιαίτερη γνώση και εμπειρία και είναι πραγματική τιμή μας που θα τις μοιραστούν μαζί μας. Θα ήθελα εγκάρδια να ευχαριστήσω ένα προς ένα ξεχωριστά.

Το συνέδριο εκτός από το επιστημονικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και workshop κοσμετικής δερματολογίας, πολιτιστικό ενδιαφέρον με ομιλία για την ιστορία της πόλης και ξενάγηση στο κάστρο της Λεμεσού, καθώς πολιτισμός και ιατρική πρέπει να είναι στενά συνδεδεμένα.

Στο τέλος του δείπνου θα υπάρχει ψυχαγωγικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική ώστε να κλείσει με κέφι η εναρκτήρια τελετή.
Θα ήθελα να εκφράσω επίσης τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στους χορηγούς και στη φαρμακευτική βιομηχανία για τη στήριξη του συνεδρίου και της δερματολογικής κοινότητας, χωρίς τη στήριξη των οποίων ένα τέτοιας εμβέλειας συνέδριο δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Τέλος καλώ όλη τη δερματολογική και λοιπή ιατρική κοινότητα της Κύπρου να αγκαλιάσει το Συνέδριο, καθώς μόνο με συλλογική συμμετοχή και προσπάθεια μπορεί να επιτευχθεί πρόοδος στις επιστήμες και στην ιατρική.

Με εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς,Πασχάλης Κωνσταντίνου
Πρόεδρος ΔΑΕΚ

×