24ο ΠΕΚ Web
MSD

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Η ανεπιθύμητη συνέχιση της πανδημίας του κορονοϊού SARS-Cov-2 με τις οδυνηρές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο μας αναγκάζει και αυτή τη χρονιά να κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας με μασκες και αντισηπτικά. Έτσι και το φετινό μας συνέδριο, όπου ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά μορφοποιείται διαδικτυακώς χωρίς την φυσική μας παρουσία. Το πρόγραμμα ως επιβάλλεται έχει τροποποιηθεί και συντμηθεί έτσι ώστε να είναι μια ημερήσια εκδήλωση για πιο άνετη παρακολούθηση.

 

Η επιλογή της θεματολογίας του συνεδρίου έγινε με γνώμονα τις δικές σας επιθυμίες και τις απαιτήσεις των καιρών και περιλαμβάνει επίκαιρα θέματα και δορυφορικές διαλέξεις που θα δοθούν από διακεκριμένους ομιλητές, τους οποίους και προσωπικά ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόσκλησης. Με την εμπειρογνωμοσύνη τους είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλουν στην επιτυχή έκβαση της ημερίδας με θέματα που αντανακλούν τα ενδιαφέροντα και τους προβληματισμούς του μαχόμενου Παιδιάτρου. Ευχαριστούμε τις φαρμακευτικές εταιρείες για την οικονομική στήριξη καθώς την εταιρεία Cubix Minds Events που με τις άοκνες προσπάθειες υλοποιούν το δύσκολο αυτό τεχνολογικό εγχείρημα.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΚ πιστεύει ότι θα ανταποκριθείτε μαζικά στην πρόσκλησή του για συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια, η οποία θα εμπλουτίσει και ανανεώσει τις γνώσεις μας. Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε από τις οθόνες σας την καθιερωμένη ετήσια μας συνάντηση ευελπιστώντας ότι αυτή η παγκόσμια δοκιμασία θα τερματίσει συντόμως και θα μας επιτρέψει στο σύντομο μέλλον να μοιραστούμε από κοντά τη γνώση και το ακριβό δώρο της άμεσης επικοινωνίας και συντροφικότητας.

 

Με τιμή

Νίκος Σκορδής

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου